«Беріть в жінок прокладки й тампони». Як проходить мобілізація в Росії (відео)

«Беріть в жінок прокладки й тампони». Як проходить мобілізація в Росії (відео)
Як проходить мобілізація в Росії
фото ілюстративне

Військове керівництво не може забезпечити своїх солдатів навіть джгутами

У Росії солдатів, яких відправляють на війну в Україні, керівництво закликає запасатися прокладками, тампонами та спальниками. Відео про те, як  проходить мобілізація в Росії опублікував народний депутат Олексій Гончаренко.

За словами командира, «друга армія у світі» забезпечує свої військових лише формою та бронею. А ось всі інші необхідні речі, включаючи аптечки та спальники, солдати мають придбати за власний кошт. Військове керівництво не може забезпечити своїх підлеглих навіть джгутами.

«Чоловіки, самі про себе подбайте, будь ласка», – сказала командир.

Увага! Ненормативна лексика!


Як відомо, росіяни масово тікають від мобілізації: за даними росЗМІ, за чотири дні з країни виїхало понад 260 тис. чоловіків (дані до вечора суботи, 24 вересня). 

Нагадаємо, на думку британської розвідки, на військові бази Росії почали прибувати перші групи людей у рамках часткової мобілізації. Кілька десятків тисяч людей без воєнного досвіду та мінімальної підготовки попрямують на фронт. Тепер Росія зіткнеться з адміністративними та логістичними проблемами, пов'язаними з навчанням військ.

Тим часом у РФ вирішили проблему з забезпеченням зимовою формою своїх вояків. Російських мобілізованих, які прибувають до військкомату, ставлять перед фактом: вони мусять самі собі придбати зимовий одяг.

При цьому президент країни-агресорки Володимир Путін навряд чи подолає фундаментальні проблеми, намагаючись мобілізувати велику кількість росіян для продовження війни в Україні. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: