Ексватажок «ДНР» зробив приголомшливе зізнання, чому Росії потрібна війна на Донбасі (відео)

Ексватажок «ДНР» зробив приголомшливе зізнання, чому Росії потрібна війна на Донбасі (відео)
Ходаковський наголосив, що в Росії вимирає населення
Фото з відкритих джерел

Путін прагне урвати ще один шматок України, щоб покрити втрати населення в Росії

Польовий командир бойовиків «ДНР», колишній ватажок незаконного збройного формування «Восток» («ДНР») Олександр Ходаковський зробив відверту заяву щодо справжніх мотивів війни РФ на Донбасі. Він написав у Telegram-каналі, що Росії потрібна Україна, щоб поповнити за рахунок нашого населення російський людський ресурс, який поступово зникає.

Ходаковський говорить про те, що нібито кількість російського населення останніми роками швидко скорочується, і Путін хоче «відкусити» ще один шматок України, щоб покрити ці втрати.

Ходаковський написав: «За даними статистики, кількість росіян у Росії за останні десять років скоротилася на п’ять мільйонів осіб – державотворча нація поступово зникає».

За словами Ходаковського, Володимир Путін дуже переймається через те, що росіян стає усе менше й менше. «Головний дефіцит Росії – росіяни», – підкреслює він.

2021-08-02_4

Зрозуміло, що Путін довів Росію до того, що в ній вимирають росіяни. І щоб компенсувати цей дефіцит, йому необхідно захопити території чужої країни.

Нагадаємо, в Росії понад дев’ять мільйонів осіб перебувають в умовах браку їжі або недостатнього харчування. Це випливає з доповіді, підготовленої Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Росія фіксує за собою окуповані території України, дозволяючи мешканцям ОРДЛО голосувати на російських виборах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк, який вже багато років працює в Москві.

Раніше український блогер та журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Youtube проаналізував нещодавні заяви одного із депутатів Держдуми Олександра Шеріна, який заявив, що слід діяти на випередження та напасти на Україну, щоб у майбутньому вона не атакувала Росію.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: