Мобілізованих росіян у Сибіру викинули посеред поля (відео)

Мобілізованих росіян у Сибіру викинули посеред поля (відео)
Росіянин показав, у яких умовах зараз перебувають мобілізовані
скріншот з відео

Чоловіки вимушенні грітись біля багаття і ночувати прямо на землі

Декілька сотень мобілізованих росіян в Сибіру кинули у полі, де вони живуть як дикуни. У мережі з’явилось відео, як мобілізовані з Норильська чекають на заселення у військову частину в Омську посеред чистого поля, без жодних ознак цивілізації.

За слів автора відео, ночувати їм доводиться просто неба разом зі ще щонайменше 500 мобілізованими з різних міст РФ.

«Нам сказали, живіть як хочете, паліть багаття та спіть на вулиці. Ми з хлопцями одразу випили, аби зігритись. Зараз розстелимо спальники та й будемо спати», – розповів мобілізований росіянин.

Нагадаємо, у РФ мобілізованих закрили у Новосибірському вищому командному училищі. І схоже, що ніякого забезпечення у вигляді харчування ніхто не передбачив. Тому родичі вимушені підгодовувати рідних через ґрати.

Як відомо, від 21 вересня у Росії триває часткова мобілізація. За даними Генштабу ЗСУ, в Росії після оголошення мобілізації уже призвали до війська 100 тис. осіб, тобто третину від запланованої кількості.

Після оголошення російські чоловіки масово кинулися виїжджати із РФ, утворивши величезні черги на кордонах. 

Тим часом у вересні на тлі оголошення у РФ часткової мобілізації підтримка росіянами очільника Кремля Володимира Путіна знизилась на 6%. При цьому аналітики вважають, що Путін навряд чи подолає фундаментальні проблеми, намагаючись мобілізувати велику кількість росіян для продовження війни в Україні. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: