Пропагандисти визнали поразку Путіна та вимагають ядерного удару по Україні

Пропагандисти визнали поразку Путіна та вимагають ядерного удару по Україні
Роспропагандисти закликають до повного знищення України
скріншот із відео

Російська пропаганда заявляє, що змінити хід війни з Україною зараз може тільки ядерна зброя

Російські пропагандисти закликають до застосування ядерної зброї проти України на тлі поразок путінської армії. Про це йшлося у ефірі відомого у Росії телепропагандиста Володимира Соловйова.

«Війна прийшла у рідний дім. Дивлюся, зранку уже працює ППО в Бєлгороді збили повітряні цілі, збили також, кажуть, у Криму безпілотник. Я би уже хряпнув по цій сволоті так, щоб руки-ноги розлетілися. Але мене з таким важким характером, мабуть, не варто підпускати до влади», – сказав Соловйов, звертаючись до кореспондента, який перебуває на зв’язку зі студією.

Той своєю чергою зазначив, що зараз Росії потрібно використовувати свої «козирі». Він пояснив, що має на увазі застосування ядерної зброї.

«Ми підійшли до тої межі, коли ми повинні застосувати свої основні козирі. Ми знаємо, які у нас основні козирі – це ядерна зброя. Це може здаватися чимось страшним, але тут уже не до жартів. Тому треба вираховувати ситуацію щодо погоди, повітряних потоків, щодо застосування тактичної ядерної зброї. Бо зрозуміло, що сили абсолютно не рівні і тим мобілізаційним ресурсом, котрий введено найближчий місяць, ситуацію докорінно не змінити. А тактична ядерна зброя – це абсолютно інша історія, і вона серйозно вплине на світову політику», – зазначив кореспондент.

Він цинічно додав, що «треба іти на повне-повне знищення нацистського режиму, цієї бендеровської України, щоб від неї не було і сліду».

Нагадаємо, речник президента держави-агресорки Росії Дмитро Пєсков раніше заявив, що захист територій, про анексію яких заявляє Росія, – Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей – здійснюється так само, як і захист території Росії. Так представник Кремля відповів на запитання журналістів, чи поширюється так звана «ядерна парасолька» та на територію окупованих регіонів.

Раніше голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель наголосив, що використання російським диктатором Володимиром Путіним ядерної зброї проти України матиме настільки потужну військову відповідь, що російська армія буде знищена.

Також радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що США на дуже високому рівні повідомили Кремлю – будь-яке застосування ядерної зброї матиме катастрофічні наслідки для Росії, адже Сполучені Штати та їхні союзники відповідатимуть рішуче.

До слова, 13 жовтня Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію, в якій Росія названа терористичним режимом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: