Росіяни розповіли про своє ставлення до війни. Відповіді шокують (відео)

Росіяни розповіли про своє ставлення до війни. Відповіді шокують (відео)
Деякі росіяни вірять, що це НАТО на них напало
скріншот з відео

«Це продовження Великої вітчизняної війни. На нас все одно б напали»

Російськи журналісти вкотре вирішили опитати своїх співвітчизників, що вони думають про війну, яку їх держава розпочала проти України. Цього разу, у центрі уваги була новина, що Кремль вирішив розсилати повістки в електронному вигляді.

Подібна ініціатива сподобалась більшості з опитаних.

«Щоб було більше захисників нашої батьківщини», – посміхається дівчина.

«Коли сталась мобілізація, дуже багато хто втік. У мене є друзі, яких мама просто не випускала на вулицю», – зі сміхом розповів хлопець. А потім засміявся ще більше, мовляв його мобілізація не зачепить.

На відео присутня лише одна жінка, яка відкрито виступила проти війни та повісток. За її словами, її близький друг загинув в Україні.

Але найбільше шокував чоловік, який став запевняти, що на Росію вже напало НАТО і Путіну нічого не залишалось, як напасти на Україну у відповідь: «Якщо ворог стоїть біль дому, треба братись за меч. Така ненависть з боку тих, проти кого ми сьогодні воюємо. З чого б така ненависть? Їх же ніхто особливо не чіпав».

Нагадаємо, парафіянки Московської церкви в Україні у Почаївській лаврі переконують журналістку, що президент Росії Володимир Путін – це «їхній правитель», а ракети по Україні нібито «запускає Бог».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: