На Вінниччині за добу рятувальники гасили вогонь у 14 екосистемах

На Вінниччині за добу рятувальники гасили вогонь у 14 екосистемах
До ліквідації пожеж від ДСНС залучалося 48 рятувальників та 14 одиниць спецтехніки
фото: ДСНС

Полум’ям було знищено майже 30 гектарів сухої рослинності

Протягом минулої доби, 28 березня, на Вінниччині полум’ям було знищено майже 30 гектарів сухої рослинності. Ймовірна причина виникнення пожеж – необережне поводження з вогнем.

Як повідомляє на своєму сайті Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуації Вінниччини, за добу рятувальники Вінниччини 14 разів виїжджали на ліквідацію загорянь сухої рослинності.

Зокрема, пожежі в екосистемах були ліквідовані в Гайсинському, Козятинському, Томашпільському, Жмеринському, Вінницькому, Гніванському, Іллінецькому, Оратівському та Бершадському районах області.

Зазначено, що полум’ям було знищено майже 30 гектарів сухої рослинності. До ліквідації пожеж від ДСНС залучалося 48 рятувальників та 14 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, в місті Ізмаїл Одеської області зайнявся очерет поблизу озера. За даними рятувальників, вогонь охопив два гектари. У ДСНС регіону розповіли, що повідомлення про пожежу надійшло до ДСНС о 19:07 28 березня. Рятувальники встановили — зайнявся очерет поряд з озером.

Пожежу повністю загасили о 21:15 на площі два гектари. Загиблих та травмованих унаслідок займання немає, запевнили в пресслужбі. Наразі причину пожежі встановлюють. До її ліквідації залучали 11 рятувальників та 3 пожежні машини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: