У Вінниці просять дозволити рух автомобільного транспорту через Соборну

У Вінниці просять дозволити рух автомобільного транспорту через Соборну

Вінничани пропонують місцевій владі покращити інфраструктуру

У Вінниці просять дозволити рух автомобільного транспорту через Соборну.  З цією петицією до міської ради звернувся вінничанин Петро Маринчук.

В період капітального ремонту Київського моста центральна дорога міста була відкрита для проїзду автомобілей. Власникам авто було зручно їхати від Універмагу до вул. Театральної, від Центрального мосту до повороту на спуск до Староміського мосту і, крім того, мати можливість рухатись центром міста по вул. Соборній. Після того, як міст відремонтували, рух центральною дорогою знову було обмежено. 

Оскільки населення міста стрімко зростає, то зростає також і кількість автомобілей у місті (і це без урахування транзитних авто). Щоранку багато автовласників вимушені об'їжджати центр міста вулицями Магістрацькою та Князів Коріатовичів, через що на зазначених вулицях створюються великі затори. 

Питання скасування заборони руху вулицею Соборною привертає все більше уваги містян. Так, нещодавно з'явилася петиція щодо скасування заборони руху по цій ділянці дороги для електомобілей, яка отримала чималу підтримку. 

Для того, щоб зробити життя вінничан-автовласників та гостей міста комфортнішим, пропонується внести такі зміни: 

  1. Дозволити вільний рух автотранспорту вул. Соборною по святкових та вихідних днях. 
  2. Дозволити вільний рух автотранспорту вул. Соборною по буднях у години пік, а саме від 8:00 до 9:30 та від 17:30 до 19:00. 
  3. Дозволити вільний рух автотранспорту від Універмагу до вул. Театральної та від Центрального мосту до спуску на вул. М. Оводова(Староміський міст) (додається малюнок мапи), на постійній основі або у години пік. 
  4. Дозволити вільний рух для електромобілів у будь-який час. " - йдеться у петиції, її можна підписати за цим посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: