Ердоган повідомив, що п’ять турецьких банків долучаться до платіжної системи РФ

Ердоган повідомив, що п’ять турецьких банків долучаться до платіжної системи РФ
5 серпня Ердоган та російський диктатор Путін провели переговори
фото з відкритих джерел

Такі домовленості Ердоган назвав полегшенням як для російських туристів, так і для Туреччини

П’ять турецьких банків запроваджують російську платіжну систему «Мір». Про це заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган після повернення з Сочі, повідомляє Bloomberg.

Керівники центробанків двох країн також зустрілися під час перемовин президентів Туреччини та Росії 5 серпня. Як заявляє Ердоган такі зміни є полегшенням як для російських туристів, так і для Туреччини.

Нагадаємо, 5 серпня пройшли переговори президентів Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана та Росії Володимира Путіна. Вони тривали трохи більше чотирьох годин.  Як повідомив журналістам віцепрем'єр-міністр Росії Олександр Новак, на переговорах президентів Росія та Туреччина домовилися про те, що переходять на оплату за постачання російського газу в рублях. Пізніше стало відомо, що Путін після Ердогана зустрівся з Кадировим.

Раніше, Ердоган заявив, що «західні політики неправильно ставляться до Путіна». Ердоган заявив, що нібито західні політики погано ставляться до Путіна. Окрім того, він зазначив, що Туреччина ставиться і до диктатора Путіна, і до президента України Володимира Зеленського, як до друзів.

Читайте також: Зустріч Путіна із Ердоганом. Що змусило диктатора нервувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: