Адвокат Трампа отримав «Золоту малину» за появу в фільмі «Борат»

Адвокат Трампа отримав «Золоту малину» за появу в фільмі «Борат»

Рудольф Джуліані отримав «Золоту малину» за появу в фільмі «Борат»

Фото: Kevin Lamarque / Reuters

Джуліані отримав звання найгіршого актора другого плану

Колишній мер Нью-Йорка і адвокат експрезидента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані отримав «Золоту малину» за мимовільну появу у фільмі «Борат-2» Саші Барона Коена. Відео з оголошенням лауреатів було опубліковано на YouTube-каналі організатора Razzie Channel.

Джуліані отримав звання найгіршого актора другого плану.

«Руді Джуліані з двома номінаціями – найгірший актор другого плану і найгірша екранна постановка, за своє моторошне камео в ролі самого себе у фільмі «Борат-2», – йдеться в повідомленні на сайті Razzie Awards.

У картині Коена були використані фрагменти постановочного інтерв'ю з Джуліані. У своїй сцені адвокат Трампа дає інтерв'ю дочці Бората Тутар, яка видає себе за журналістку.

Після цього він запрошує її до себе в номер, де поплескує дівчину по спині, а також просить дати йому номер телефону та адресу. Потім в кімнату вривається персонаж Саші Барона Коена в жіночій спідній білизні і кричить: «Їй 15 років! Вона занадто стара для вас!»

Джуліані написав на своїй сторінці в Twitter, що епізод «повністю сфабрикований», і назвав Коена брехуном.

«Золоту малину» в номінації «Найгірший фільм» отримала картина «Абсолютна доказ» 2021 роки (Absolute Proof) про нібито махінації з метою вплинути на вибори в США.

22 березня Гільдія сценаристів Америки назвала найкращі фільми та серіали 2020 року. Комедія Саші Барона Коена «Борат 2» отримала нагороду за кращий адаптований сценарій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: