Анталія запускає новий тип «все включено». Готелі здивували туристів неочікуваним бонусом

Анталія запускає новий тип «все включено». Готелі здивували туристів неочікуваним бонусом
Готелі Анталії запускають експеримент для туристів
фото із відкритих джерел

Деякі готелі Анталії можуть співпрацювати з міськими ресторанами та сплачувати витрати туристів у місті

Оригінальний розвиток може отримати формат «все включено» (all inclusive) у готелях у турецькій Анталії. Турецькі готелі анонсували новий тип цієї системи харчування, покликаний переконати туристів залишити готель та вибратися до міста. Готелі можуть співпрацювати з міськими ресторанами та сплачувати витрати туристів у місті. Про це пише Turizm Ajansı.

Про першу спробу такого «все включено» заявили власники готелю Sunprime C-Lounge в Аланії. Він заявив, що завдяки співпраці готелю Sunprime C-Lounge з рестораном Mini Mutfak, розташованим у центрі Аланії, гості готелю Sunprime C-Lounge, які відпочивають за системою «все включено», зможуть безкоштовно харчуватися в цьому ресторані. Для цього їм достатньо пред'явити отриманий від готелю ваучер на харчування, вартість якого буде сплачена готелем Sunprime C-Lounge.

Як пояснив член правління готелю Sunprime C-Lounge Шюкрю Цимрін, ініціатива висунута для отримання готелем сертифіката сталого туризму 1-го рівня. «Одним із найважливіших критеріїв отримання сертифікату є максимізація соціальних та економічних вигод для місцевої спільноти та мінімізація негативних наслідків», – пояснив він.

У Sunprime C-Lounge задали собі питання про те, як продовжувати обслуговувати гостей, що залишають готель, як дозволити більшій кількості туристів познайомитися з  регіоном, як підтримати майстрів і спонукати туристів відправитися в саме серце Аланії, насолодитися місцевими смаками та зробити свій внесок в економіку  міста.

За його словами, така співпраця впроваджена з метою підтримки місцевого бізнесу, і вона «створює безпрограшну модель як для наших гостей, так і для економіки Аланії». Відповідно до проєкту, туристи зможуть вибрати один із трьох видів меню до 20.00 вечора в ресторані Mini Mutfak, який пропонує туристам «різні зразки анатолійської кухні».

Готельєри додали, що цією пропозицією все не обмежиться. «У літній сезон 2025 року ми плануємо увійти з більш ніж одним партнерським бізнесом. Ми сподіваємося, що наш проєкт буде реалізований як успішна модель іншими нашими підприємствами, і ми зможемо максимізувати соціальний зиск. Нашим головним пріоритетом є забезпечення того, щоб висока задоволеність гостей, якої ми досягли на нашому об'єкті, зберігалася і за межами об'єкта, а також, щоб наші гості були задоволені варіантами, які пропонуємо або рекомендуємо їм за межами об'єкта».

Нагадаємо, представники турецької індустрії туризму знову пропонують переглянути популярний серед іноземців формат «все включено» (all inclusive) у готелях. На їхню думку, слід змінити варіанти вибору окремих послуг, наприклад, відмовитись від надання алкоголю за такою схемою.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: