Арешт Навального: що відбувається у Росії. Провідна газета вийшла з промовистою обкладинкою (фото)

Арешт Навального: що відбувається у Росії. Провідна газета вийшла з промовистою обкладинкою (фото)
Олексія Навального ув'язнили на 3,5 років

У такий спосіб видання відреагувало на масові затримання тих, хто у Москві та Санкт-Петеребурзі вийшов на підтримку опозиціонера Олексія Навального

Обкладинка російської «Нової газети» сьогодні 3 лютого виглядає палаючою картою Росіїї, котру «пакують» в «омонівський» автобус.

У такий спосіб видання відреагувало на масові затримання тих, хто у Москві та Санкт-Петеребурзі вийшов на підтримку опозиціонера Олексія Навального. 

146037860_231274405270433_5210138748422707673_n

Газета коментує ілюстрацію всього одним словом «забрало». Це натяк-згадка на пояснення омонівця, який 23 січня, на акції в підтримку Навального, що відбувалася у Санкт-Петербурз,і вдарив ногою в живіт жінку.

Постраждалу було госпіталізовано, а спецназівець вибачився, мовляв, у нього «запітніло забрало». Хоча в момент удару воно було піднятим.

Учора 2 лютого, Симоновський суд Москви замінив російському опозиціонеру Олексію Навальному умовний термін на реальний

Олексія Навального ув'язнили на 3,5 років за так званою справою  «Ів Роше» шестирічної давнини. За нею, опозицінера і його брата визнали винними в шахрайстві та відмиванні грошей. Десять місяців, які він раніше провів під домашнім арештом, йому вирахують. Тож за ґратами йому доведеться провести два роки та сім місяців.

Відомо, що в ніч на 3 лютого пройшли нічні акції протесту проти вироку Навальному, на яких силовики затримали 1362 людини.

Тільки під будівлею Мосміськсуду затримали 350 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: