Білл Гейтс розлучається із дружиною Меліндою після 27 років шлюбу

Білл Гейтс розлучається із дружиною Меліндою після 27 років шлюбу
Білл Гейтс розлучається із дружиною Меліндою після 27 років шлюбу
Фото: Kjetil Ree/wikimedia

Мелінда та Білл Гейтси також попросили не порушувати їх особистий простір в той час, коли вони розпочинатимуть своє нове, окреме життя

Засновник корпорації Microsoft, мультимільярдер Білл Гейтс розлучається зі своєю дружиною – бізнесвумен та філантропкою Меліндою Гейтс.

Про це Білл та Мелінда сповістили заявою у Twitter.

Гейтси зазначили, про довго роздумували над цим рішенням і зробили чималу роботу над своїми стосунками, але це не дало результату.

«За останні 27 років ми виховали трьох неймовірних дітей і створили фонд (йдеться про Фонд Білла і Мелінди Гейтсів, найбільший у світі благодійний фонд – ред.), який працює у всьому світі, щоб забезпечити здорове, продуктивне життя для всіх людей. Ми продовжуємо поділяти віру в цю місію і продовжуватимемо нашу спільну роботу в організації, але ми більше не віримо, що зможемо вирости разом як пара на цьому етапі нашого життя», – заявило подружжя.

Мелінда та Білл Гейтси також попросили не порушувати їх особистий простір в той час, коли вони розпочинатимуть своє нове, окреме життя.

Білл та Мелінда одружилися 1 січня 1994 року. На той час йому було 38 років, а їй – 29. Подружжя має трьох дорослих дітей – 25-річну доньку Дженніфер Кетрін, 21-річного сина Рорі Джона та 18-річну дочку Фібі Адель.

У 2000 році подружжя створило благодійну організацію Фонд Білла і Мелінди Гейтсів, яка поглинула три раніше створені родиною фонди. У 2013 фонд подружжя було визнано найбагатшою благодійницькою організацією світу з активами вартістю більш ніж 34,6 мільярди доларів.

Головна мета фонду – підтримка і поліпшення системи охорони здоров’я, а також подолання голоду в бідних країнах. Кошти фонду направлялися на програму з попередження і лікування СНІД і туберкульозу, на боротьбу з малярією, імунізацію дітей в Індії та Африці тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: