ДТП за участю актора Єфремова. Родина загиблого назвала бажану суму компенсації

ДТП за участю актора Єфремова. Родина загиблого назвала бажану суму компенсації
Намір стати потерпілої виявила цивільна дружина Захарова

Сім’я Захарова зажадала від Єфремова понад пів мільйона доларів

Потерпілі у справі актора Михайла Єфремова, який влаштував смертельне ДТП в центрі Москви, зажадали відшкодувати їм моральну шкоду в розмірі понад 40 мільйонів рублів ($561 562). Про це повідомляє «Московський комсомолець».

Кілька томів кримінальної справи незабаром будуть спрямовані в прокуратуру на затвердження. Першими з матеріалами ознайомилися представники потерпілих, члени сім’ї загиблого Сергія Захарова.

Уточнюється, що намір стати потерпілої виявила цивільна дружина Захарова. Раніше ними були визнані дружина, брат і двоє синів загиблого.

Спочатку Єфремов визнав провину і говорив щодо готовності виплатити компенсацію родині загиблого, а також понести передбачене законом покарання. Однак згодом його адвокат Ельман Пашаєв заявив, що актор не визнає провини у трагедії і готовий допомогти родичам Захарова з міркувань доброї волі – оскільки в ДТП брав участь його автомобіль.

Нагадаємо, 8 червня Єфремов влаштував аварію в центрі Москви. Його машина виїхала на зустрічну смугу і врізалася в фургон, водій якого, Сергій Захаров, помер в лікарні через втрату крові. Сам Єфремов не постраждав, його відправили під домашній арешт до 9 серпня.

Родичі кур’єра Сергія Захарова, який загинув в ДТП, заявили, що хочуть призначення реального терміну для артиста.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: