Іспанія з березня пускатиме туристів без тесту на Covid-19

Іспанія з березня пускатиме туристів без тесту на Covid-19
В Іспанію можна буде вільно поїхати вже у березні
Для поїздки в Іспанію вже у березні не потрібно буде здавати тест на коронавірус. Влада країни презентувала програму для приваблювання туристів – гостям надаватимуть актуальну інформацію про країну та поради з безпеки.

Про це повідомляє місцеве видання The Local.

Зараз всі, хто прибуває до Іспанії, мають пред’явити негативний тест на Covid–19, зроблений менш ніж за 72 години до поїздки. Однак іспанські органи влади у сфері туризму сподіваються, що до весни цю норму скасують.

Передусім  перезапустити туризм мають намір острівні курорти. Яго Негеруела, міністр туризму Балеарських островів, анонсував, що безпечний туризм в Іспанії має розпочинатися з «кінця березня«, додавши: «Однак перш за все стоїть завдання позиціювання, продажу та пояснення світу, що острови Іспанії є безпечним місцем відпочинку».

Кампанію вже представили міністр промисловості, торгівлі та туризму Реєс Марото та генеральний директор Національної ради з туризму Turespaña Мігель Санс.

«За допомогою цієї кампанії ми хочемо позиціонувати туристичний бренд Іспанії як фактор, що впливає на безпеку подорожей, і зробити внесок у формування впевненості у туристів в тому, що вони знову приїдуть в нашу країну», – сказав Марото.

Кампанія обійдеться приблизно в 2 мільйони євро. Планується, що вона триватиме, поки вживаються заходи з профілактики коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що влада Іспанії ухвалила рішення обмежити зібрання людей на різдвяні свята до 10 осіб і внутрішні поїздки, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: