Масштабна залізнична катастрофа у Греції: вже відомо про кількість загиблих (оновлено)

Масштабна залізнична катастрофа у Греції: вже відомо про кількість загиблих (оновлено)
фото mirror.co.uk

Щонайменше 26 загиблих та понад 80 травмованих

Після того, як пасажирський потяг зіткнувся з вантажним на великій швидкості поблизу Евангелісмоса, спалахнула пожежа, в результаті аварії загинуло щонайменше 16 осіб і десятки постраждали, включаючи дітей. Про це повідомляє Mirror. За уточненими даними на ранок (05:19), загинуло 26 осіб, постраждало 85 осіб.

Зусилля з порятунку тих, хто опинився в пастці, тривали протягом ночі, оскільки на одній фотографії з місця події було видно, як поїзд ліг на бік і зійшов з рейок.

Кадри, опубліковані в соціальних мережах, також показали масштаби пожежі: принаймні один вагон, вважає видання, повністю охоплений вогнем.

Масштабна залізнична катастрофа у Греції: вже відомо про кількість загиблих (оновлено) фото 1

Станом на момент написання статті повідомлялося про 60 поранених, 20 із них характеризуються, як «важко поранені». Відомо, що серед постраждалих є діти.

Залізничний оператор Hellenic Trains повідомив, що 350 людей перебували на борту міжміського пасажирського сполучення з Афін до Салонік, коли він врізався у вантажний потяг. За попередніми даними, два потяги могли рухатися однією колією на високій швидкості.

Співробітники поліції та збройних сил приєдналися до реагування на надзвичайні ситуації, і головна дорога, розташована поруч із аварією, була закрита, щоб дозволити машинам швидкої допомоги під'їхати до місця аварії.

Масштабна залізнична катастрофа у Греції: вже відомо про кількість загиблих (оновлено) фото 2

«На момент зіткнення на борту перебувало близько 350 пасажирів. На місце події виїхали пожежники та співробітники Hellenic Train, які брали участь у рятувальних операціях і надаючи допомогу мандрівникам», – повідомив міністр охорони здоров'я Греції Танос Плевріс.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: