«Можемо повторити»: міністр оборони Британії пригрозив Путіну

«Можемо повторити»: міністр оборони Британії пригрозив Путіну
Міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес: цар Микола I у 1853 році зробив помилку, яку тепер зробив Путін
фото з відкритих джерел

Глава міноборони Великої Британії провів Путіну урок історії

Міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес пригрозив президенту Росії Володимиру Путіну, порівнявши його з царем Миколою, та нагадав РФ урок історії. Про це повідомляє The Guardian.

«Шотландський гвардійський полк штовхонув царя Миколу I в 1853 році в Криму. Ми завжди можемо повторити це. Цар Микола I зробив помилку, яку тепер зробив Путін. У нього не було друзів, не було союзів», – зазначив глава міноборони Британії

У своїй заяві він мав на увазі Кримську війну (1853-1856 рр.), коли королівський піхотний полк Британії тримав в облозі місто Севастополь. Битва тривала 349 днів.

Нагадаємо, мережа глузує з Путіна, який не знає історії. Добірка курйозних фотожаб.

Так, твердження президента Росії Володимира Путіна про те, що Україну створив Володимир Ленін, коли організовував СРСР, не залишилося без уваги гумористів з мережі.

А ще Путін пригрозив Україні: «готові показати справжню декомунізацію».

«Сучасна Україна цілком і повністю була створена Росією. Точніше, більшовицькою, комуністичною Росією. Цей процес розпочався практично одразу після революції 1917 року», – почав Путін.

Він заявив, що нібито Донбас в межі України «увіпхнув» Володимир Ленін і РФ готова «показати, що означає для України справжня декомунізація».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: