Плюшевий канцлер на пам’ять: в Німеччині створили колекцію Меркель-ведмедиків

Плюшевий канцлер на пам’ять: в Німеччині створили колекцію Меркель-ведмедиків

Меркель отримає іграшку під номером 16

Фото з відкритих джерел

Всього буде виготовлено 500 ведмедиків, одного подарують особисто Меркель

У Німеччині випустили колекційного плюшевого ведмедя з нагоди відходу Ангели Меркель з поста канцлера. Про це повідомляє dpa.

Іграшка вартістю €189 виготовлена на фабриці плюшевих ведмедів в місті Кобург. Ця фабрика зі столітньою історією робить плюшевих ведмедів, присвячених відомим особистостям. Наприклад, президенту США Аврааму Лінкольну, королеві Великої Британії Єлизаветі II і канцлеру ФРН Гельмуту Шмідту.

photo_2021-09-19_10-44-02

Всього буде виготовлено 500 ведмедиків, одного подарують особисто Меркель. Вона отримає іграшку під номером 16. Ця цифра символізує кількість років, які Меркель провела на посаді канцлера.

Вибори в бундестаг Німеччини пройдуть 26 вересня, за їх підсумками сформують новий уряд і висунуть нового канцлера. Меркель більше не буде переобиратися.

Нагадаємо, наступник Ангели Меркель Армін Лашет, а також кандидат у канцлери ФРН від Соціал-демократичної партії Олаф Шольц не бачать зараз Україну в ЄС і НАТО.

Як повідомлялося, за результатами опитування Соціал-демократична партія Німеччини (СДПН) випереджає партію «Зелених» і посідає на друге місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: