Помічниця режисера подала до суду на Алека Болдуїна за випадкове вбивство українки на зйомках фільму

Помічниця режисера подала до суду на Алека Болдуїна за випадкове вбивство українки на зйомках фільму
За словами Мітчелл, «стрілянини не було у сценарії»
фото Алек Болдуін/Instagram

Мітчелл: «У сценарії не було нічого про те, що з пістолету стрілятиме Болдуїн чи будь-яка інша особа»

Після інциденту на знімальному майданчику фільму «Rust», де Алека Болдуїна випадково вистрілив у операторку Галину Гатчінс та вбив її, помічниця режисера Мемі Мітчелл подала до суду. Про це повідомляє BBC.

За словами Мітчелл, «стрілянини не було у сценарії». Вона стверджує, що «того дня знімати повинні були всього три сцени: кадр з очима Болдуїна, плями крові на його плечі, а також частину тулуба і момент, коли актор тягнеться до кобури»

«У сценарії не було нічого про те, що з пістолету стрілятиме Болдуїн чи будь-яка інша особа», – йдеться у позові.

Адвокатка Мітчелл також заявила, що Болдуїн, у певному сенсі, «грався у російську рулетку», адже «травма або смерть були не просто можливим, а цілком імовірним результатом».

Актор поки не відповів на позов.

Як стало відомо раніше, після смертельного інциденту на зніманнях вестерну «Іржа», внаслідок якого загинула операторка з України Галина Гатчінс, Алек Болдвін «скасовує інші проєкти».

Американський актор Алек Болдуїн випадково вбив одну людину та поранив іншу на знімальному майданчику стрічки Rust у Мексиці. Загибла, 42-річна фотографка та кінооператорка Галина Гатчінс, була українкою, яка народилася та виросла в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: