Посли США, Великобританії та Латвії поклали квіти на місце вбивства Нємцова

Посли США, Великобританії та Латвії поклали квіти на місце вбивства Нємцова

Винними у вбивстві Немцова колегія присяжних засідателів визнала вихідців з Чечні

Борис Нємцов був застрелений в центрі Москви 27 лютого 2015 року

Посол США в Росії Джон Салліван поклав квіти на Великому Москворецькому мосту в Москві, де у 2015 році був убитий російський політик Борис Нємцов. Про це в суботу, 27 лютого, повідомила в Twitter прессекретар посольства США Ребекка Росс.

«Посол Салліван приєднався до колег у зв’язку з шостою річницею жорстокого вбивства Бориса Нємцова – російського політика, який присвятив себе боротьбі за краще майбутнє для своєї країни та своїх співгромадян», – написала Росс.

Крім Саллівана, принесли квіти до місця вбивства Нємцова посол Великобританії Дебора Броннерт і посол Латвії Маріс Рієкстіньш.

Британське диппредставництво у своєму Twitter-акаунті відзначило, що Нємцов «користувався загальною повагою у Великобританії за його роботу з розвитку демократії та прав людини в Росії».

Латвійський посол своєю чергою заявив у своїй публікації в Twitter, що для нього було великою честю вшанувати пам’ять російського політика разом з іншими іноземними дипломатами.

Борис Нємцов був застрелений на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви 27 лютого 2015 року. У нього потрапили чотири кулі, він помер на місці.

У січні 2016 року в Слідчому комітеті Росії заявили про «розкриття» справи Нємцова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: