Президента Європарламенту госпіталізували з пневмонією

Президента Європарламенту госпіталізували з пневмонією
Главу Європарламенту Сассолі госпіталізували до лікарні з пневмонією
Фото з відкритих джерел

Зараз стан Сассолі оцінюється як задовільний

Президент Європарламенту Давід Сассолі останні кілька днів провів в лікарні з пневмонією. Результат тесту на коронавірус виявився негативним. Про це повідомляє пресслужба Європарламенту.

Зараз його стан оцінюється як задовільний.

«Після необхідних медичних обстежень йому поставили діагноз пневмонія, і негайно почали лікування. Він у хорошому стані», – йдеться в повідомленні.

В пресслужбі також розкрили подробиці госпіталізації глави Європарламенту. Він потрапив до лікарні 15 вересня, в розпал пленарної сесії парламенту Європи.

Нагадаємо, що Давиду Сассолі - 65 років.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в 2020 році Європейський парламент перейшов на пленарні засідання в режимі онлайн і скасував майже всі персональні зустрічі до кінця листопада, щоб зупинити поширення коронавірусу.

На початку спалаху коронавірусу весною 2020 року Європейський парламент скасував всі свої пленарні засідання в Страсбурзі.

До слова, Ізраїль змінив коронавірусні правила для авіамандрівників. Також Індія планує відкрити кордони для туристів найближчим часом.

Нагадаємо, МЗС оприлюднив топ-10 країн, які найбільше цікавлять українців.

Як відомо, турецькі готелі запровадили для вакцинованих туристів знижки до 50%. У вересні Італія дозволила в’їзд вакцинованим українцям без карантину за певних умов.

Тим часом перша країна ЄС скасовує всі карантинні обмеження. І це Данія.

Також нагадаємо, Польща відкрила кордони для українських туристів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: