Рейтинг схвалення Байдена знизився до мінімальних значень

Рейтинг схвалення Байдена знизився до мінімальних значень
За дев'ять місяців президентства Байдена значно знизився його рейтинг схвалення щодо того, як президент вирішує окремі питання
фото: Evan Vucci/AP

Президента Сполучених Штатів підтримують лише 38% громадян.

Рейтинг схвалення президента США Джо Байдена та віце-президента Камали Харріс знизився до мінімальних показників. Про це повідомляє USA Today.

За даними опитування, проведеного виданням та Саффолкським університетом, президента Сполучених Штатів підтримують лише 38% громадян. Цей показник став новим мінімумом Байдена.

Близько половини опитаних, 46% респондентів, вважають, що Байден зробив гіршу роботу на президентській посаді, ніж від нього очікували. Більше половини, 64% громадян, стверджують, що не хочуть, щоб Байден балотувався на другий термін у 2024 році.

Роботу Камали Харісс на посаді віце-президента підтримують лише 27,8% громадян. 51,2% не згодні з цим твердженням, ще 21% респондентів не змогли визначитися.

Під час попереднього опитування американців рейтинг схвалення Джо Байдена складав 42%. За дев'ять місяців президентства Байдена значно знизився його рейтинг схвалення щодо того, як президент вирішує окремі питання. У дослідженні наголошується, що у жовтні 51% респондентів заявили, що вони схвалюють заходи президента щодо боротьби з пандемією коронавірусу, порівняно з 69% відсотками у квітні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: