РФ заявила, що нібито затримала в Бурятії спільника української розвідки

РФ заявила, що нібито затримала в Бурятії спільника української розвідки
фото ілюстративне

ФСБ нібито завела справу про державну зраду

Федеральна служба безпеки Росії заявила, що затримала в Бурятії громадянина РФ, який нібито вмовляв російських військовослужбовців переходити на бік Збройних сил України. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ Росії.

«Поплічника української розвідки затримано в Бурятії, він схиляв російських військових до переходу на бік ЗСУ», – йдеться в повідомленні.

ФСБ нібито завела справу про державну зраду.

Російська спецслужба також оприлюднила відео затримання і допиту «поплічника українських спецслужб».

Нагадаємо, триває 623-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 45 бойових зіткнень.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та чотири - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили сім артилерійських засобів, два пункти управління, склад паливно-мастильних матеріалів, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, засіб протиповітряної оборони, дві радіолокаційних станції та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: