Трамп порахував усі «стіни» у світі

Трамп порахував усі «стіни» у світі

Американський лідер заявив, що понад 800 миль стін були побудовані в Європі тільки з 2015 року

Президент США Дональд Трамп назвав кількість стін, наявних на кордоні різних держав.

Відповідний пост він опублікував у Тwitter.

За словами Трампа, у світі існує близько 77 загороджувальних споруд. Будівництво ще 45 планується в найближчій перспективі.

«Понад 800 миль стін були побудовані в Європі тільки з 2015 року», - наголосив Трамп.

Американський лідер додав, що всі ці проекти були визнані успішними.

Як повідомлялося раніше, шатдаун у США став рекордним в історії за тривалістю. І він вже обійшовся американській економіці у 3,6 млрд доларів.

Через «шатдаун», який розпочався 22 грудня, 800 тисяч держслужбовців не отримали зарплату. За інформацією АР, протягом тижня звільнені 380 тисяч працівників, інші працюють без заробітної плати.

Нагадаємо, веб-сайт посольства США в Україні припинили оновлювати через «шатдаун».

До слова, 10 січня президент США Дональд Трамп скасував поїздку на Всесвітній економічний форум у Давосі через «непоступливість демократів».

Як відомо, президент США Дональд Трамп у зверненні до нації заявив, що «гуманітарну кризу» у США можна вирішити за 45 хвилин. Президент США поклав провину за «шатдаун» на демократів, втім утримався від оголошення надзвичайного стану.

Нагадаємо, Трамп заявив у понеділок, що в країні настала гуманітарна криза та криза національної безпеки після того, як американський Конгрес відмовив затверджувати фінансування нової стіни на кордоні з Мексикою.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: