Трамп відреагував на визнання провини колишнім адвокатом Коеном

Трамп відреагував на визнання провини колишнім адвокатом Коеном
Дональд Трамп

Трамп «наполегливо рекомендує» не наймати Майкла Коена

Президент США Дональд Трамп різко розкритикував свого колишнього особистого адвоката Майкла Коена після того, як він пішов на угоду з прокурорами і визнав себе винним.

Про це Трамп написав у Twitter.

«Якщо хтось шукає хорошого адвоката, я наполегливо рекомендую вам не наймати Майкла Коена», - прокоментував Трамп рішення Коена визнати провину.

Як повідомлялось, екс-адвокат президента США під присягою заявив, що пішов на злочин за дорученням Трампа.

Коен підкреслив, що «в координації і за вказівкою кандидата на федеральний пост» запобіг публікації інформації, яка могла завдати шкоди кандидату і його передвиборчій кампанії.

За словами федерального судді, він заявив на судовому засіданні, що заплатив 130 і 150 тис доларів двом жінкам з основною метою вплинути на вибори.

Вирок у справі Коена оголосять 12 грудня, наразі його відпустили під заставу у 500 тисяч доларів.

Напередодні стало відомо, що Коен погодився укласти угоду з федеральними прокурорами Південного округу Нью-Йорка про визнання провини.

Нагадаємо, екс-адвоката президента США Майкла Коена підозрюють в незаконному отриманні кредитів на $20 млн.

Раніше повідомлялося, що проти Коена проводиться розслідування на предмет можливих махінацій з виплатою податків, а також отримання банківських кредитів.

У квітні ФБР провело обшук в офісі особистого адвоката Трампа Майкла Коена, вилучивши документацію, пов'язану зі скандалом навколо зв'язків президента з порноакторкою. Серед документів були також електронні листи, податкові документи та записи, пов'язані з перерахуванням грошей. Водночас, за повідомленнями, були також ділові записи та листування між Коеном і Трампом.

Тепер юриста підозрюють у фальсифікації, банківських махінаціях і фінансових порушеннях, пов'язаних з передвиборчою кампанією нинішнього президента США.

Нагадаємо, газета The New York Times повідомила, що Коен таємно записав розмову з Трампом, в якій йшлося про виплати колишній моделі Playboy, яка заявила про роман з Трампом.

Трамп розкритикував дії свого екс-адвоката Майкла Коена, який нібито записав розмову з Трампом стосовно виплати колишній моделі Playboy, яка заявляла про роман з нинішнім президентом США.

Трамп назвав «немислимим» та «можливо незаконним» те, що адвокат записував розмову з клієнтом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: