У Конгресі США готують підґрунтя для імпічменту Трампу

У Конгресі США готують підґрунтя для імпічменту Трампу
Президент США Дональд Трамп

Комітети Конгресу вивчають подання Трампом податкових декларацій

Судовий комітет Палати представників планує офіційно оформити розслідування імпічменту президенту Дональду Трампу, проголосувавши за резолюцію з викладенням правил проведення розслідування наступного тижня.

Про це повідомляє Politico.

«Судовий комітет Палати представників готується провести своє перше офіційне голосування (за резолюцію з викладенням правил проведення розслідування імпічменту президенту Дональду Трампу – ред.)», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у виданні, комітети Конгресу вивчають такі питання, як подання Трампом податкових декларацій, незаконної передачі грошей свідкам, які загрожували президенту оприлюдненням інформації про його особисте життя, а також витрачання ним бюджетних коштів.

Очікується, що проект резолюції буде опублікований вранці в понеділок, а саме голосування відбудеться в середу, 11 вересня. Якщо Палата представників схвалить проект, його передадуть на розгляд Сенату.

Нагадаємо, лідер меншості в Сенаті США демократ Чак Шумер звинуватив президента Дональда Трампа в тому, що він задіяв $771 млн, спочатку передбачених на стримування РФ в Європі, для будівництва стіни на американо-мексиканському кордоні.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп намагається змусити Президента України Володимира Зеленського втрутитися у президентські вибори 2020 року у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: