У Росії засуджено за педофілію режисера «Єралаша»

У Росії засуджено за педофілію режисера «Єралаша»
Іллю Білостоцького визнали винним у сексуальному насильстві над малолітньою дитиною
фото з відкритих джерел

Чоловіка засудили до 14 років колонії

Солнцевський суд Москви виніс вирок колишньому режисерові, сценаристу та постановнику «Єралаша» Іллі Білостоцькому. Його засудили до 14 років колонії суворого режиму у справі про педофілію. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що засідання відбувалося у закритому режимі. Вирок поки що не набрав чинності. Він може бути оскаржений обвинуваченим. Наразі невідомо, чи визнав ексрежисер свою провину.

Відомо, що Білостоцький перебуває у СІЗО з жовтня 2020 року. На стадії слідства його звинувачували за статтею про розпусні дії щодо дитини до 14 років. Пізніше статтю перекваліфікували на дію сексуального характеру із застосуванням насильства або з використанням безпорадного стану потерпілого щодо дитини до 14 років.

Ілля Білостоцький – російський режисер, сценарист, актор та продюсер. З 2004 року він перебував у Гільдії кінорежисерів Росії. Популярність він отримав як режисер-постановник низки випусків дитячого кіножурналу «Єралаш» та окремих серій серіалу «Слід».

Раніше повідомлялося, що призначений окупаційними військами «мер» Бердянська раніше був засуджений за педофілію.

Крім цього, за звинуваченнями у сексуальному насильстві над 17-річною Вірджинією Джуффре перед судом постав принц Ендрю, герцог Йоркський, середній син королеви Великої Британії Єлизавети II.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: