У США під час дрегрейсингу автомобіль виїхав на глядачів: є жертви

У США під час дрегрейсингу автомобіль виїхав на глядачів: є жертви
Дрегрейсер не впорався з керуванням і виїхав за межі злітно-посадкової смуги аеропорту
фото: FOX61News

Крім двох загиблих, ще щонайменше п’ять людей серйозно постраждали

В американському Техасі під час змагань з дрегрейсингу Airport Race Wars 2 автомобіль в'їхав у натовп глядачів. Внаслідок інциденту загинули двоє людей. Про це повідомляє ABC News.

Дрегрейсер не впорався з керуванням і виїхав за межі злітно-посадкової смуги аеропорту, де відбувались змагання. Він вдарив декілька припаркованих автомобілів і наїхав на людей, які спостерігали за заходом.

Крім двох загиблих, ще щонайменше п’ять людей серйозно постраждали.

Чотирьох людей гелікоптером госпіталізували до лікарень в Остіні та Сан-Антоніо. Окрім того, чотиримісячне немовля і чотирирічну дівчинку доставили до Регіонального медичного центру Петерсона в Керрвілі. Ще двом людям надали допомогу на місці події.

Чотирьох із них гелікоптером госпіталізували до лікарні в Сан-Антоніо, а ще одного — в Регіональний медичний центр Петерсона в Керрвіллі.

Поліція Керрвілла проводить розслідування події.

Як повідомлялося, 21 жовтня на Столичному шосе, 27 у Голосіївському районі столиці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Volkswagen Caddy та вантажівки Renault Kerax. Внаслідок ДТП в авто Volkswagen було затиснуто водія між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники деблокували тіло чоловіка, 1954 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: