У Стамбулі автобус в'їхав у натовп людей

У Стамбулі автобус в'їхав у натовп людей
Водій втратив контроль над транспортним засобом, після чого протаранив п'ять машин і врізався в зупинку з людьми

У результаті ДТП три людини отримали травми

У столиці Туреччини Стамбулі у четвер, 21 березня, пасажирський автобус в'їхав у зупинку з пасажирами. Про це повідомляє телеканал NTV.

Як зазначається, внаслідок наїзду три людини отримали травми. Вони доправлені до найближчої лікарні.

ДТП сталося в районі Беязит. Водій втратив контроль над транспортним засобом, після чого протаранив п'ять машин і врізався в зупинку з пасажирами.

Нагадаємо, раніше у центрі Токіо (Японія) автомобіль виїхав на тротуар і врізався в натовп людей, в результаті чого постраждали 5 осіб. Пригода сталася поблизу залізничної станції Сіндзюку. У поліції зазначили, що за кермом був 79-річний чоловік, він переплутав педалі газу і гальма і врізався в натовп.

У передмісті ірландського Дубліна у понеділок, 25 червня, автомобіль в'їхав в групу людей на території церкви Непорочного зачаття. Згідно з інформацією видання, в результаті події постраждали сім осіб. Двоє постраждалих перебувають у критичному стані.

Також в центрі Москви автомобіль в'їхав у натовп перехожих. Повідомлялося, що водій таксі різко звернув з проїжджої частини вулиці Іллінка на тротуар і в'їхав у натовп перехожих. Постраждало 8 осіб, серед яких є українець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: