В Єгипті продовжили надзвичайний стан

В Єгипті продовжили надзвичайний стан
Надзвичайний стан був введений у Єгипті у квітні 2017 року, після двох вибухів в храмах, в результаті яких загинуло 45 осіб

Єгипет ввів надзвичайний стан для боротьби з ісламістськими бойовиками

У Єгипті влада продовжила надзвичайний стан в країні на три місяці і ввела комендантську годину в деяких районах північного Синаю, біля Ізраїлю і Гази. Про це повідомляє Bloomberg.

Раніше Єгипет ввів надзвичайний стан для боротьби з ісламістськими бойовиками. До повстання 2011 року, коли скинули президента Хосні Мубарака, в Єгипті довгий час існував надзвичайний стан.

Як повідомила влада країни, продовження надзвичайного стану має надати можливість силам безпеки «вжити заходів, необхідних для протидії загрозам і фінансуванню тероризму та подбати про безпеку у всіх частинах країни».

Додамо, що такий режим в Єгипті був введений в квітні 2017 року, після двох вибухів в храмах, в результаті яких загинуло 45 осіб. З того часу надзвичайний стан в Єгипті не скасовували.

Нагадаємо, в січні 2018 року парламент Туреччини шостий раз продовжив надзвичайний стан, який був введений після спроби державного перевороту в 2016 році. Дію цього рішення закінчується 19 квітня 2018 року.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: