Вибори у США: Байден почав пошуки кандидата на пост віце-президента

Вибори у США: Байден почав пошуки кандидата на пост віце-президента
Один з претендентів на пост президента США Джо Байден

Байден раніше говорив, що хотів би бачити віце-президентом сенатора від Каліфорнії Камалу Харріс

Один з претендентів на пост президента від Демократичної партії Джо Байден оголосив склад комітету, який підбере кандидатуру віце-президента під час виборів 2020 року.

Про це повідомляє CNN.

До комітету увійшли колишній сенатор від штату Коннектікут Кріс Додд, представник штату Делавер у Конгресі США Ліза Блант Рочестер, мер Лос-Анджелеса Ерік Гарсетті та колишня помічниця віце-президента Синтія Хоган.

Під час пошуку кандидатури віце-президента, Байден також звернеться до послуг Боба Бауера, колишнього радника адміністрації екс-президента США Барака Обами.

Сам Байден раніше говорив, що хотів би бачити віце-президентом сенатора від Каліфорнії Камалу Харріс.

До слова, колишня державна секретарка США Гілларі Клінтон підтримала кандидатуру колишнього віцепрезидента Джо Байдена на участь у виборах президента у листопаді 2020.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Нагадаємо, нещодавно Джо Байден потрапив у сексуальний скандал.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Як повідомлялось, з'їзд Демократичної партії, на якому планувалося висунення кандидата у президенти, мав відбутися у липні. Але з огляду на спалах коронавірусної інфекції і критичну ситуацію, що склалася через це в США, захід було вирішено перенести на 17 серпня. Демократи сподівалися, що раннє зібрання дасть партії більше часу для об'єднання навколо кандидата, який може перемогти чинного президента Дональда Трампа.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: