Вибори у США: Байден почав збирати команду для Білого дому

Вибори у США: Байден почав збирати команду для Білого дому

Джо Байден не повідомив, хто потрапив до перехідної команди чи кого він розглядає на вищі ролі у своїй потенційній адміністрації

Команда перехідного періоду матиме вплив на призначення Байдена в його кабінеті та керівництві урядовими установами

Колишній віце-президент США Джо Байден заявив, що почав збирати перехідну команду Білого дому, щоб швидко зібрати штаб у випадку, якщо він переможе Дональда Трампа на президентських виборах 2020 року.

Про це повідомляє The Hill.

«Заявляю вам, що це вже почалося. Звучить самовпевнено. Я не хочу сказати, що ми про це думали місяць тому. Ми це зробили, тому що це звучить, ніби я був певен, що станеться так, що я буду кандидатом. Я не хочу, щоб це так звучало, але це має статися, і тому перехідну команду вже почали збирати», - заявив Байден.

Зазначається, що команда перехідного періоду матиме вплив на призначення Байдена в його кабінеті та керівництві урядовими установами. Байден не повідомив, хто потрапив до перехідної команди чи кого він розглядає на вищі ролі у своїй потенційній адміністрації.

Водночас він заявив, що розглядає республіканців як кандидатів на деякі топ-посади в його адміністрації.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Нагадаємо, нещодавно Джо Байден потрапив у сексуальний скандал.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Як повідомлялось, з'їзд Демократичної партії, на якому планувалося висунення кандидата у президенти, мав відбутися у липні. Але з огляду на спалах коронавірусної інфекції і критичну ситуацію, що склалася через це в США, захід було вирішено перенести на 17 серпня. Демократи сподівалися, що раннє зібрання дасть партії більше часу для об'єднання навколо кандидата, який може перемогти чинного президента Дональда Трампа.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: