Ще одна кандидатка від демократів знялася з виборів на користь Байдена

Ще одна кандидатка від демократів знялася з виборів на користь Байдена
Сенаторка Камала Гарріс вийшла з президентських перегонів

Камала Гарріс підтримала колишнього віцепрезидента США Джо Байдена

Сенаторка з Каліфорнії Камала Гарріс вишла з президентських перегонів у США та підтримала колишнього віцепрезидента Джо Байдена на висунення кандидатом у президенти від Демократичної партії США.

Про це вона повідомила у Twitter.

«Джо Байден гідно служив нашій країні, ми потребуємо його зараз як ніколи. Я зроблю все від мене залежне, щоб допомогти його обранню наступним президентом США», - написала Гарріс.

Вона також додала, що США «потрібен хтось, хто уособлює гідність американського народу і бореться за тих, чиї голоси занадто часто ігноруються». 

Нагадаємо, цього тижня сенаторка Елізабет Воррен вийшла з президентських перегонів у США, залишивши Джо Байдена і Берні Сандерса головними претендентами на висунення від Демократичної партії.

Напередодні «супервівторка» свої кандидатури зняли сенатор від Міннесоти Емі Клобушар і колишній мер міста Саут-Бенд в Індіані і перший відкритий гей серед кандидатів Піт Буттіджич. Після цього вони офіційно підтримали Байдена.

Після «супервівторка» свою кандидатуру зняв і мільярдер, медіамагнат і колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг, підтримавши Байдена. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: