«Загрожують нацбезпеці»: розвідка США оприлюднила звіт про НЛО

«Загрожують нацбезпеці»: розвідка США оприлюднила звіт про НЛО
НЛО можуть становити загрозу для національної безпеки США, впевнені в Управлінні національної розвідки 
Фото: pravda.com.ua

Згідно зі звітом, з 2004 до 2021 року надійшло 144 повідомлення про «неідентифіковані повітряні явища»

Управління національної розвідки США оприлюднило звіт про невстановлені літальні обʼєкти, які помічали військові пілоти. У ньому зазначається, що НЛО можуть становити загрозу для національної безпеки країни.

Згідно зі звітом, з 2004 до 2021 року надійшло 144 повідомлення про «неідентифіковані повітряні явища», що називаються UAP (НЛО), після того, як ВМС США запровадили стандартизований механізм звітності. Усі випадки залишаються незрозумілими, крім одного – коли йшлося про повітряну кулю, яка втрачала повітря.

«Обмежена кількість високоякісних повідомлень щодо невстановлених літальних об'єктів заважає нашій можливості зробити однозначні висновки про природу або наміри НЛО», – ідеться у документі.

У ньому перелічили кілька категорій, до яких можна віднести літальні обʼєкти:

  • повітряні кулі, дрони, сміття і птиці;
  • природні атмосферні явища, такі як кристали льоду, вологість або коливання температури;
  • нові розробки або секретні програми США;
  • можливі технології таких держав, як Росія і Китай, або приватних осіб;
  • інше.

При цьому автори звіту не виключають позаземного походження невстановлених об'єктів. Наголошується також, що вони створюють проблеми для польотів і можуть загрожувати національній безпеці США.

«Проблеми безпеки, перш за все, стосуються авіаторів, які борються зі все більш щільним повітряним середовищем», – ідеться у звіті.

Нещодавно Міністерство оборони США підтвердило, що відео 2019 року, зняте літаком військово-морських сил неподалік Сан-Дієго, справжнє. На кадрах зафіксовано «невизначений летючий об'єкт».

Крім того, колишній глава ізраїльської космічної програми Хаїм Ешед заявив, що інопланетяни вже вступили в контакт з американцями та побудували підземну базу на Марсі.

Також загадковий металевий моноліт в пустелі виявили співробітники Бюро авіабезпеки штату Юта під час планового огляду територій на гелікоптері.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: