Захист Манафорта подав апеляцію на рішення про його ув’язнення

Захист Манафорта подав апеляцію на рішення про його ув’язнення
Пол Манафорт

Юристи Манафорта також звернулись до судді з запитом про заборону згадувати президента Трампа під час слухань судової справи

Юристи колишнього голови політичної кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта подали апеляцію на рішення федерального судді про ув’язнення Манафорта на час до судового розгляду після того, як його звинуватили у спробах вплинути на свідків.

Про це повідомляє CNBC.

Юристи Манафорта також звернулись до судді з запитом про заборону згадувати президента Трампа під час слухань судової справи, повідомляє The Hill. Згідно до судових документів, які отримало агентство новин CBS News, юристи Манафорта вважають, що злочини в яких його звинувачують трапились до того, як Манафорт приєднався до кампанії Трампа. Юристи також наголошують, що згадування про Трампа під час суду може вплинути на рішення присяжних у справі.

«Існує ризик, що присяжні у справі – більшість з яких, ймовірно, має потужні переконання стосовно президента Трампа, або сформували такі переконання через звинувачення у пресі в існуванні змови між кампанією та російськими посадовцями – не зможуть відокремити свої думки і переконання від питань шахрайства з податковими та банківськими документами, які будуть розглядатись», - написали юристи.

Як відомо, суд у Вашингтоні у п’ятницю, 15 червня, відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

За інформацією ЗМІ, Манафорт перебуває під вартою у камері для «важливих в'язнів».

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Раніше федеральна суддя США Емі Берман Джексон наказала спеціальному прокурору Роберту Мюллеру назвати усіх осіб та організації, які на думку слідства були задіяні у лобістській кампанії Пола Манафорта на користь Партії регіонів та тодішньої влади України.

У червні стало відомо, що Манафорт намагався вплинути на свідків у його справі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: