Голова розвідки РФ розповів, нащо зустрічався з директором ЦРУ

Голова розвідки РФ розповів, нащо зустрічався з директором ЦРУ
Зі слів Наришкіна, говорили про «стратегічну стабільність, ядерну безпеку та Україну»
фото з відкритих джерел

Головний російський розвідник Сергій Наришкін повідомив, що обговорював з директором ЦРУ Вільямом Бернсом «ядерні питання та Україну»

Голова російської зовнішньої розвідки Сергій Наришкін в інтерв’ю російським ЗМІ заявив, що зустрічався із директором ЦРУ Вільямом Бернсом в Туреччині 14 листопада. Це був найвищий особистий контакт між двома сторонами, відколи Росія напала на Україну.

Як відомо, раніше РФ не коментувала зустріч, заявивши, що тема «делікатна». Зі свого боку Вашингтон розповів, що Бернс попередив російського представника про наслідки будь-якого застосування Росією ядерної зброї.

Елізабет Руд, тимчасовий повірений у справах посольства США в Москві, заявила цього тижня російському інформагентству, що Бернс «ні про що не вів переговорів і не обговорював врегулювання конфлікту в Україні».

Наришкін відреагував на заяву Елізабет Руд: «Зі свого боку, я підтверджую заяву пані Руд. Додатково можу зазначити, що найчастіше вживаними словами на цій зустрічі були «стратегічна стабільність», «ядерна безпека», «Україна» та «київський режим».

Наришкін також підтвердив коментарі Руд про те, що дві країни мають канал для управління ризиками і що у разі потреби у ще одній такій розмові, вона може відбутися.

Нагадаємо, російська влада розпочала підготовку до чергової хвилі мобілізації. Вона пройде на початку 2023 року. 

Тим часом заступник голови Держдуми Росії, який контролює групу VS Energy, отримав підозру від ДБР. 

Раніше розвідка повідомила, чи передавав Іран Росії балістичні ракети. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: