Казахстан відреагував на «заклик» Медведєва захопити країну 

Казахстан відреагував на «заклик» Медведєва захопити країну 
Казахстанські політики просять владу відреагувати 
фото з відкритих джерел

Нурсултан вимагає від Росії пояснень 

Скандальну публікацію експрезидента Росії Дмитра Медведєва із закликом анексувати Казахстан та Грузію помітили у Казахстані.  

Депутати від опозиційної демократичної партії «Ак жол» («Світлий шлях») на чолі з лідером політсили Азатом Перуашевим звернулись до міністерства закордонних справ країни. Вони вимагають відреагувати на оприлюднені на сторінці російського експрезидента претензії.  

У Telegram-каналі Перуашев назвав слова, опубліковані на сторінці Медведєва «брудною і неповажною поведінкою», нагадав, як Золота Орда, наступником якої себе вважає Казахстан, допомогла піднятись Москві. 

Казахстан відреагував на «заклик» Медведєва захопити країну  фото 1

Крім того, Перашев наголосив на непорушності міжнародного права щодо визнання кордонів і закликав міністра закордонних справ «прояснити ситуацію». 

Нагадаємо, колишній президент Росії Медвєдєв опублікував на своїй сторінці «Вконтакте» пост, в якому погрожував після захоплення України напасти на Грузію та Казахстан. Він назвав Казахстан та Грузію «штучними, неповноцінними державами, які не мають права на існування та мають стати частиною Росії.

Читайте також: Медведєв збожеволів? Чи видав наміри Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: