Григорій Маленко підприємець, депутат Київради

Нам потрібно перетворитися на країну мільйонів дітей

Маємо подбати про майбутнє України
фото: epa

Демографічна ситуація багато в чому визначає майбутнє для будь-якої країни

Життя завжди перемагає смерть.

Мета російської агресії – це не просто знищення України, як держави. Це геноцид – знищення українців, як нації. Поки ЗСУ зупиняє ворога на фронті, ми щодня несемо втрати. В той самий час – щодня народжуються нові українці.

У Києві за 315 днів повномасштабної війни з'явилося 22 600 нових сімей та народилося 13 965 дітей. З 24 лютого у столиці народилися 7 235 українців та 6 730 українок. При цьому із них – 235 двієнь і 3 трійні. Одна з трієнь – народилася у новорічну ніч.

Після Перемоги нам треба буде дуже багато працювати, щоб подолати не тільки соціально-економічні наслідки війни. Треба не тільки відбудувати міста та створити нову економіку та суспільство. Нам потрібно буде дуже багато зробити щоб виправити демографічну ситуацію. Бо демографічна ситуація багато в чому визначає майбутнє для будь-якої країни.

Нам потрібно буде перетворитися на країну мільйонів дітей. Країну багатодітних родин. Де діти, їх захист, освіта та розвиток – суперпріоритет. Для цього нам доведеться дуже багато зробити!

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: