На Дніпропетровщині вночі запізнилися 20 поїздів через крадіжку трансформаторів

На Дніпропетровщині вночі запізнилися 20 поїздів через крадіжку трансформаторів
Обладнання Укрзалізниці часто стає ціллю злодіїв

За сім місяців 2019 року на залізниці зафіксовано 515 випадків навмисного пошкодження і розкрадання різного устаткування

Двадцять поїздів, в тому числі десять пасажирських, відхилилися від графіка вночі в Дніпропетровській області в зв'язку з крадіжкою колійних реле і трансформаторів. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці у четвер, 15 серпня.

Так, вночі на перегоні Воскобойня - Верхньодніпровськ зловмисники зламали релейну шафу і розікрали обладнання, що забезпечує роботу світлофора. В результаті крадіжки стався збій в русі поїздів - від графіка відхилилися дев'ять поїздів, з них чотири - пасажирських.

Крім того, на перегоні Сухачівка-Запоріжжя-Кам'янське невідомі розкрили три трансформаторні коробки, згодом більш ніж на годину затрималися 11 поїздів, з них шість - пасажирських.

В Укрзалізниці зазначили, що всього за сім місяців 2019 року на залізниці зафіксовано 515 випадків навмисного пошкодження і розкрадання засобів безпеки, сигналізації та зв'язку на загальну суму 11,4 млн гривень.

Раніше стало відомо, що з початку 2019 року з поїздів Укрзалізниці було вкрадено 6,9 тис. одиниць інвентарю на суму 400 тисяч гривень. Найбажанішим об'єктом у залізничних злодіїв є махрові рушники.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: