Ізраїль додатково закупить мільйони доз вакцини Pfizer

Ізраїль додатково закупить мільйони доз вакцини Pfizer

Нові дози вакцини мають захистити людей від різних штамів коронавірусу

Ізраїль підписав угоду з компанією Pfizer про придбання мільйонів доз вакцини проти Covid-19 до 2022 року. Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу, передає Reuters.

Нові дози вакцини мають захистити людей від різних штамів коронавірусу, зазначив очільник уряду. Він додав, що сподівається підписати подібну угоду і з компанією Moderna.

«Це означає, що дуже скоро у нас буде більш ніж достатньо вакцин, як для дорослих, так і для дітей», - наголосив Нетаньягу.

В Ізраїлі почали закривати Covid-відділення лікарень. Це пов'язано з тим, що пацієнтів з коронавірусною хворобою в країні вже майже немає.

У грудні Ізраїль розпочав активну кампанію вакцинації, і тепер від Covid-19 повністю прищеплено більше половини населення країни.

В Ізраїлі з 18 квітня скасовують обов’язкове носіння масок на вулиці, однак жителі все ще повинні надягати маски в закритих приміщеннях.

Раніше в Ізраїлі дозволили більше скупчення людей на відкритому повітрі.

Нагадаємо, в Ізраїлі в середу, 7 квітня, почали діяти оновлені правила щодо в'їзду з країн з підвищеним ризиком зараження Covid-19, зокрема з України.

Також міністерство охорони здоров’я Ізраїлю працює над зведенням правил, який дозволить повернути іноземних туристів, зокрема українців, до цієї країни.

Зазначимо, що наразі в'їхати в Ізраїль може обмежено коло українців. Із списом можна ознайомитися за посиланням.

Країна з 23 травня відкриє кордони для туристів, у яких є антитіла до коронавірусу або вони були вакциновані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: