«Бойові комарі». ЗСУ прокоментували «атаку» безпілотників на Севастополь

«Бойові комарі». ЗСУ прокоментували «атаку» безпілотників на Севастополь
Окупаційна адміністрація Севастополя повідомила про вибухи
фото ілюстративне

ЗСУ готують офіційну відповідь на звинувачення окупантів в атаці на Севастополь

Речниця Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк висміяла звинувачення окупаційної влади анексованого Росією Севастополя щодо причетності безпілотників ЗСУ до нібито атаки на кораблі флоту країни-агресорки. Вона припустила, що це були «бойові комарі». Про це Гуменюк сказала в ефірі телемарафону.

Вона зазначила, що в ОК «Південь» уважно стежать за тим, що відбувається, оскільки це перебуває у їхній зоні відповідальності.

«Ми готуємо офіційну відповідь, яка буде наповнена фактами. Напевно, це і є бойові комарі, які так турбують російську владу», – сказала Гуменюк.

Нагадаємо, вранці 29 жовтня очільник окупаційної влади Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що кораблі Чорноморського флоту країни-агресорки відбивають атаку безпілотників в акваторії Севастопольської бухти.

Уранці 27 жовтня «влада» окупованого Криму заявила, що вночі на Балаклавську ТЕС здійснено атаку безпілотника.

28 жовтня було оприлюднено запис виступу постійного представника Росії в ООН Василя Небензі, в якому той заявив про нібито виявлені документи щодо підготовки біологічної зброї США в біолабораторіях України. Російський дипломат розповів про птахів-убивць, кажанів-отруйників та бойових комарів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: