Хто розбомбив торговий центр у Кременчуці? Кива зробив зізнання

Хто розбомбив торговий центр у Кременчуці? Кива зробив зізнання
Зрадник Ілля Кива живе в елітному котеджному містечку в Підмосков’ї
фото з відкритих джерел

Зрадник визнав причетність Росії до вбивства мирних українців, але винна все одно Україна

Підозрюваний у державній зраді екснардеп від ОПЗЖ Ілля Кива визнав, що російська ракета вбила понад 10 людей на Полтавщині. За даними Киви, ракета нібито вразила Кременчуцький завод дорожніх машин, а торговий центр «Амстор» постраждав від вибухової хвилі внаслідок безпосередньої близькості до «військового об'єкта». Про це він написав у Telegram.

За його словами, РФ цілилась у Кременчуцький завод дорожніх машин, тому що на ньому нібито проводився ремонт та обслуговування військової техніки.

При цьому Кива заявляє, що у загибелі цивільних осіб винне керівництво України, яке «продовжує використовувати цивільні об'єкти для прикриття військових баз».

«Проводити ремонт танків та БТРів біля функціонуючого торговельного центру, не закривши його - це і є злочин перед своїми людьми!» – каже зрадник.

Нагадаємо, російські війська сьогодні, 27 червня, завдали ракетного удару по Кременчуку Полтавської області. Одна з ракет влучила в торгово-розважальний центр, в результаті є загиблі і поранені.

Мер Кременчука Віталій Малецький закликав містян звертатися до мобільного пункту поліції, у разі, якщо вони втратили зв’язок з рідними, які перебували у місці влучання російської ракети.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що рашисти запустили по Кременчуку дві ракети. Одна з них і влучила у торговий центр, де було близько тисячі людей. Інша ракета прилетіла у міський стадіон.

Окупанти вдарили надзвуковими крилатими ракетами Х-22. У командуванні повітряних сил ЗСУ повідомили, що ракети запускали з дальніх бомбардувальників Ту-22 М3.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: