Єрмак закликав партнерів офіційно визнати Росію державою-терористом (відео)

Єрмак закликав партнерів офіційно визнати Росію державою-терористом (відео)
Очільник Офісу президента розповів, що потрібно Україні, щоб вистояти проти Росії
фото: скріншот із відео

«Російські збройні сили руйнують наші міста разом із людьми»

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак закликав партнерів офіційно визнати Російську Федерацію державою-терористом. Про це він наголосив у своєму зверненні 25 березня.

«Російські збройні сили руйнують наші міста разом із людьми не лише через технічну відсталість і брак високоточних боєприпасів. Вони це роблять, щоб викликати жах.

Тому я закликав партнерів: час визнати Російську Федерацію державою-терористом. Офіційно. Час визнати Збройні Сили Російської Федерації терористичною організацією. Час визнати їх злочинною організацією», – сказав Андрій Єрмак.

Очільник Офісу президента також розповів, що потрібно Україні, щоб вистояти проти Росії.

«По-перше, повномасштабний обмін розвідданими в реальному часі. По-друге, важкі озброєння. Нам потрібен повноцінний ленд-ліз.

По-третє, нам необхідно закрити небо. Або літаки радянських типів для України, або повітряна поліція, яка забезпечить захист цивільної інфраструктури. Або далекобійні систем ППО. Варіанти є. Немає політичної волі», – зазначив Єрмак.

Нагадаємо, що радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив про необхідність зустрічі Зеленського з Путіним, бо тільки вона є ключовою в тому, щоб в Україні був мир.

21 березня, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна відмовляється виконувати ультиматуми Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: