МВС відкрило «гарячу лінію» для родичів загиблих, полонених та зниклих безвісті

МВС відкрило «гарячу лінію» для родичів загиблих, полонених та зниклих безвісті
Рідні та близькі полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників можуть отримати психологічну допомогу на «гарячій лінії» 
фото з відкритих джерел

За номером багатоканального телефону 380894201866 кожен зможе залишити інформацію про своїх рідних військовополонених

В Україні з’явилась «гаряча лінія» для звернень рідних і близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських військовослужбовців. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ.

"Сьогодні о 12:00 розпочинає свою роботу гаряча лінія МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників. Для прийому дзвінків одночасно буде працювати десять телефонних ліній», – йдеться у повідомленні.

За номером багатоканального телефону 380894201866 кожен зможе залишити інформацію про своїх рідних, отримати психологічну допомогу, а також роз’яснення щодо прав, які мають рідні військовополонених, зниклих безвісти та загиблих.

Раніше повідомлялося, що Міністерство цифрової трансформації запустило гарячу лінію, де українські переселенці можуть отримати інформацію про допомогу з житлом, отримання статусу тимчасового захисту та ведення бізнесу в семи країнах ЄС.

Також створено гарячу лінію для охочих надати гуманітарну допомогу та для гуманітарних питань.

Нагадаємо, що родичі українських військових, які опинилися в полоні, можуть отримувати їх виплати. Проте, для того, щоб розпочати ці виплати, має бути виданий відповідний наказ про службове становище військовослужбовця. Тому виплати можуть дещо затримуватись.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: