На Херсонщині правоохоронці знищили російський дрон із автомата

На Херсонщині правоохоронці знищили російський дрон із автомата
Правоохоронцям вдалося приземлити ворожий дрон стрілецькою зброєю
фото з відкритих джерел

Бодікамера бійця роти поліції особливого призначення зафіксувала бій із ворожими дронами

У Херсонській області правоохоронцям вдалось ліквідувати ворожий безпілотник за допомогою стрілецької зброї. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

Бодікамера бійця роти поліції особливого призначення зафіксувала бій із ворожими дронами в багатостраждальному Бериславі.

«Зі стрілецької зброї та за допомоги спеціальних засобів спецпризначенці того разу знищили два БпЛА противника», – повідомили в поліції.

За даними правоохоронців загалом, на рахунку цього підрозділу вже більше двох десятків «приземлених» та знищених ворожих «пташок».

На Херсонщині правоохоронці знищили російський дрон із автомата  фото 1

Раніше аеророзвідники врятували за допомогою дрона двох поранених бійців. 

Як відомо, у ніч на 18 січня Україна вперше атакувала безпілотником Ленінградську область – найкоротша відстань (по повітрю) до Санкт-Петербурга складає понад 1200 км. 

Нагадаємо, Збройні сили України отримали першу партію нових безпілотних літальних апаратів (БпЛА) AQ 400 Scythe, які дозволять завдавати ударів на сотні кілометрів у глибину Росії. Апарат здатен нести навантаження до 32 кг, яке може збільшитися до 70 кг за рахунок зменшення дальності польоту.

Як раніше повідомлялося, в листопаді в Україні стартувало серійне виробництво вітчизняного аналога дронів-камікадзе «Шахед», які активно використовує РФ.

Читайте також: Безпілотники та артилерія ЗСУ ускладнюють логістику окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: