Полонений підполковник росармії був одягнений у білизну ЗСУ (фото)

Полонений підполковник росармії був одягнений у білизну ЗСУ (фото)
Окупанти намагались визволити з полону свого керівника, однак пішли вслід за російським кораблем

фото: 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада

Закарпатський легіон захопив штабіста російської армії

У ході боїв 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада взяла у полон високопоставленого штабіста 58-ї російської армії. Підполковник був одягнений у спідню білизну і шкарпетки Збройних Сил України. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook.

Рашист, за документами, є начальником групи інформаційно-психологічної протидії військової частини 47084 російської армії. Окупант припхався в Україну аж з Владикавказу, що у Північній Осетії.

Полоненого окупанта звуть Кошель Олександр Олегович, 5 квітня 1982 року народження, особистий номер – Ф-905994, військове звання – підполковник.

Одразу після взяття штабіста у полон, окупанти кинули значні сили, намагаючись його визволити. Зокрема, окупанти підняли авіацію, що завдала вогневого удару по українських штурмовиках.

Однак ніхто з наших хлопців внаслідок ворожого вогню не постраждав, зазначили у 128 окремій бригаді. Полоненого доставили у безпечне тилове місце.

«Під час огляду полоненого бійці 128 бригади з подивом виявили, що підполковник Кошель носить спідню білизну і шкарпетки з позначками ЗСУ. Промовистий доказ, що штабісти росармії визнають – навіть труси і шкарпетки ЗСУ кращі за спіднє перехваленої «другої армії світу», – підкреслили у 128 окремій бригаді.

До слова, Закарпатський легіон зазначив, що відчайдушні спроби ворога визволити полоненого зрозумілі – Кошель був на прямому зв'язку з командувачем 58-ї армії Росії Михайлом Зуськом. Останній до речі, родом з України – з невеличкого села Ветли Волинської області.

Українські бійці додали, що 58-а армія Росії намагалась просунутись вглиб нашої території на Миколаївському напрямку, і півтора тижня тому була вщент розгромлена ЗС України. Після цього Зуська неформально «охрестили» найбездарнішими російським генералом.

Нагадаємо, окупанти відпустили з полону українського журналіста Олега Батурина.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: