Окупанти готують провокації на День Росії на захопленому Півдні

Окупанти готують провокації на День Росії на захопленому Півдні

Окупанти готують у захоплених містах «шоу» на День Росії, Мелітополь обіцяє дати відсіч

фото з відкритих джерел

Мелітопольські патріоти готують сюрприз для рашистів на їхнє «свято»

Росіяни планують провести на тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей заходи, присвячені Дню Росії, який відзначається у країні-агресорів 12 червня. Про це написав у Telegram військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Для організації свята окупанти збираються привезти масовку із окупованого раніше Криму, а також знімальні групи російських федеральних телеканалів.

Втім, зазначає Коваленко, головною метою рашистів є не демонстрація «народних гулянь», а організація провокацій на цих заходах. У провокаціях окупанти планують звинуватити українську армію.

Разом з тим, у Мелітополі з’явилися листівки, у яких місцеві патріоти оголосили про певну акцію, що пройде на центральній площі міста саме 12 червня, коли окупанти й планують влаштувати власне «свято».

.jpg

Місцеві ЗМІ повідомляють, що у Мелітополі того дня має виступати російський військовий ансамбль, а також окупанти роздаватимуть сувенірні російські паспорти.

Нагадаємо, що у містах Півдня України українські партизани ведуть постійну агітаційну роботу. Так, у Мелітополі та Херсоні з’явилися листівки із закликами відмовлятися від російського громадянства, яке будуть пропонувати окупанти.

Мелітопольські партизани також оголосили полювання на «мера» міста Галину Данильченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: