Окупанти під Кліщіївкою поскаржилися на Leopard та перевагу ЗСУ

Окупанти під Кліщіївкою поскаржилися на Leopard та перевагу ЗСУ
Окупанти злякалися танків Leopard
фото з відкритих джерел

Росіяни записали відео і розповіли про погане забезпечення зброєю на Бахмутському напрямку

Російські окупанти з полку 1307, частини 78567, які перебувають біля Кліщіївки на Бахмутському напрямку, записали відео і пожалілися на брак зброї та перевагу Збройних сил України. Його опубліковано на Telegram-каналі «Бутусов плюс».

У зверненні загарбники розповідають, що прибули сюди 19 вересня і отримали наказ взяти посадку, а потім рушити до житлового масиву у Кліщіївці.

«Щоб ви розуміли, у Кліщіївці, з боку озера працюють два Leopard, зона повністю прострілюється, у центрі стоїть 100 людей. Нас висувається 10 чоловік на всю цю орту. Нічого нема, кулемети гнилі. Нам обіцяли артпідтримку, нам обіцяли евакуацію. Нам сказали, що все буде гаразд», – жаліються загарбники.

Росіяни також пригрозили поширити це відео у мережі.

«Але якщо раптом наша команда не повернеться, якщо щось з нами погане станеться – це відео відразу вилітає в Інтернет. Ми просимо громадськість, щоб порушили це питання, як готують мобілізованих контрактників. Є «ахматівці», є спецназівці, є «вагнери», – каже росіянин.

Нагадаємо, російські окупаційні війська відновили штурмові дії на Лимано-Куп'янському напрямку. 

Також українські війська продовжили наступальну операцію на Бахмутському напрямку. Російські джерела повідомили, що ЗСУ захопили ще одну висоту біля Кліщіївки.

До слова, Військово-морські сили ЗСУ разом з Головним управлінням розвідки Міноборони України провели успішну спецоперацію з евакуації двох військовослужбовців-десантників з тимчасово окупованої території однієї з областей України

Читайте також: Три варіанти завершення війни, які дуже лякають Захід

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: