Окупанти погодилися оголосити режим тиші та відкрити гуманітарні коридори

Окупанти погодилися оголосити режим тиші та відкрити гуманітарні коридори
Наразі триває визначення часу відкриття гуманітарного «зеленого» коридору та початку режиму тиші для Маріуполя
Фото: twitter.com/WHO

Гуманітарні коридори та маршрути виходу узгоджені з українською стороною

Сьогодні, 5 березня, з 9 години ранку оголошується режим тиші та відкриваються гуманітарні коридори для виходу мирних мешканців з Маріуполя та Волновахи. Про це пише Іnterfax посилаючись на російські ЗМІ.

«Сьогодні, 5 березня, з 10 години ранку за московським часом російською стороною оголошується режим тиші і відкриваються гуманітарні коридори для виходу мирних жителів із Маріуполя та Волновахи», – заявили в Міноборони РФ.

«Гуманітарні коридори та маршрути виходу узгоджені з українською стороною», – йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

«Наразі триває визначення часу відкриття гуманітарного «зеленого» коридору та початку режиму тиші для Маріуполя. Це дозволить розпочати відновлення критичної інфраструктури міста – світло, вода та мобільний зв'язок. Також буде можливість забезпечення Маріуполя продуктами та медикаментами першої потреби. Найближчим часом інформацію буде доповнено», – повідомив мер міста Вадим Бойченко у телеграм.

Як раніше повідомлялося, Україна закликала Червоний Хрест організувати гуманітарні коридори для цивільних. Нагадаємо, міський голова Херсона Ігор Колихаєв просить допомоги з організацією «зеленого коридору» для містян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: