Подоляк розповів, які країни росіяни візьмуться «денацифікувати» після України

Подоляк розповів, які країни росіяни візьмуться «денацифікувати» після України
Подоляк каже, що Росія відверто погрожує Європі
фото з відкритих джерел

«Усе тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни»

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росіяни хочуть «денацифікувати» ще шість країн. Про це він повідомив у Twitter.

«РФ, судячи з усього, повномасштабно атакує Польщу, країни Балтії та Казахстан у межах глобальної «військової спецоперації з... демілітаризації та денацифікації», – написав він.

Подоляк нагадав, що про це напередодні заявив російський депутат Сергій Савостьянов.

«Усе тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни», – додав він.

Раніше 25 березня з'явилася заява депутата Московської міської думи від КПРФ Сергія Савостьянова, який переконаний, що «демілітаризація і денацифікація України забезпечить стійку безпеку народам України, Росії і всієї Європи».

«Для повнішого процесу забезпечення безпеки РФ в зону денацифікації і демілітаризації крім України вважаю за доцільне включити ще Прибалтику (Литва, Латвія, Естонія), Польщу, Молдову і Казахстан», – заявив політик.

Як раніше повідомлялося, в Офісі президента України констатували, що більшість початкових вимог російської сторони вже не розглядаються. Ключовими питаннями українсько-російських переговорів є питання управління окупованими Кримом та Донбасом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: