Коли окупанти можуть здійснити новий масований обстріл: роз’яснення ЗСУ

Коли окупанти можуть здійснити новий масований обстріл: роз’яснення ЗСУ
Росія не змінила своїх загарбницьких намірів щодо України
фото ілюстративне

ЗСУ готові відбивати усі атаки загарбників

Наступний масований ракетний удар може бути будь-коли. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

«Ми очікуємо, ми готуємось. Ви ж бачите, що три дні поспіль йдуть атаки. Як вони (окупанти – «Главком») собі там спланували поки що ми не знаємо. Нам треба просто готуватися до цього і тримати порох сухим, як то кажуть, ракети, щоб були зарядженими, а люди готовими», – сказав Ігнат.

Ігнат додав, що Росія не змінила своїх загарбницьких намірів щодо України.

«Питання йде про їхнє виживання – не про наше, а про їхнє. Ми будемо готуватися, відбивати всі загрози, які летять», – додав він.

Нагадаємо, 31 грудня ворог здійснив чергову ракетну атаку на столицю. Було влучання за кількома адресами у Солом’янському, Голосіївському, Дніпровському та Печерському районах. Одна людина загинула, 22 – постраждало. Відомо, що госпіталізували 15 потерпілих, сімом медики надали допомогу на місці.

До слова, триває 313-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському напрямку, намагається покращити тактичне положення підрозділів своїх військ на Куп’янському, Лиманському та Авдіївському напрямках. На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог веде оборону раніше зайнятих рубежів, на Херсонському - здійснює перегрупування військ, веде оборону та обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж лінії зіткнення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: